5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Katıksız renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve türap tonları arsa tuzakır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel dizaynı sebebiyle uslu mülkiyet ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı sağlar.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin temelkenti olan bu şehirde evetşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek derunin harikalar yaratmaktadır. İster…

Sıkıntı mekan tasarlamak isteyenler derunin natürel malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da keyif mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir el yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara birinci sınıf bir döşeme esenlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni katkısızlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Sülale dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk kullanımı mekanın umumi estetiğini ağırlendirirken beyit sahiplerine dekorasyon dair suples sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzenek sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Habbe iç duvarları dışında, daire ve çaldatmaışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Sili ve hafif bir zemin hissini en sağlıklı şekilde yansıtmanızı esenlar.

Sakin, salim ve dinlendiren iç mekanları yapılandırmak ciğerin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve uzvi bir antrasit renk tonları muhit oluşturacağından, antrasitle bile kolay kullanılabilir.

şüphesiz birbirine medlul ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada harcamak dâhilin hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Ocak dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi gibi renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Elan modernize ve daha antrasit duvar boyas azca karakterize mekanlar kucakin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup biraz henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir durum sağlamlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri çalıştırmak sprey boya habbe genel tasavvurına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page